www.cserenfa.hu
Széchenyi Plusz
Somogy megye
Cserénfa
Cserénfa
2024. Július. 19.
Emília napja van.


Cserénfa
Község hivatalos honlapja

Napjaink

Lélekszám: 231 lakos

 

Cserénfán 2009.ben fejeződött be a Polgármesteri Hivatal külső felújítása és kerítésének cseréje, pályázati támogatással. A hivatal épületében a könyvtár és a teleház működik.

A falu közigazgatásilag a szentbalázsi körjegyzőséghez tartozik, az óvodás gyerekek is oda járnak, az iskolások a Szentbalázsi Körzeti Általános Iskolában tanulnak. A község egészségügyi ellátását a körzeti háziorvos, hetente egyszer a helyi orvosi rendelőben, a hét többi napján, Szentbalázson látja el. Az idősek és a gyerekek ellátását falugondnoki szolgálat segíti, ő gondoskodik az ebéd szállításától egészen a gyógyszerek beszerzéséig mindenről.

 

 

Településünkön 2000 óta Teleház működik, melyet elsősorban a fiatalok látogatnak, de szolgáltatásaival a falu lakóinak széles körét igyekszik kiszolgálni. A teleházon belül működik e-Magyarországpont (ID azonosítónk: 671), szélessávú internet hozzáféréssel, melyet a betérők ingyenesen használhatnak. Teleházunkban Vargáné Keskeny Zsuzsa IT mentor nyújt segítséget a látogatóknak.

 

 

 

 

Teleházunk a következő időpontokban várja az érdeklődőket:
hétfő, kedd csütörtök, péntek. 8-16 óráig
szerdán 11-19 óráig

 

 

 

 

www.emagyarorszag.hu

www.telehaz.hu

 

 

 

Az 1997 óta működő Idősek klubja 2007 óta a Somogyjádi Kistérségi Társulás telephelyeként működik és a falu 27 nyugdíjasát látja el.

 

  Weboldal adatvédelem Copyright © 2009
Integranet Kft.
Nyomtatás Levél Térkép